Mubaraks regime og freden vil vedvare

  Jeg tviler ikke på at situasjonen i Egypt er under kontroll, sier Benjamin Ben-Eliezer, Knesset-medlem for Arbeiderpartiet. - Etterretningstjenestene, som er sofistikerte, forventet dette etter det som skjedde under andre forhold i Tunisia. Mubarak tillater at folk slipper løs litt aggresjon. Han har ikke brukt politiet. Det er under kontroll. Jeg har full tro på at det ikke vil være noe problem, sier politikeren som regnes for å være den israeleren som har tettest bånd til Mubarak. I et intervju med Jerusalem Post blir Ben-Eliezer spurt om hva han tror kommer til å skje dersom Mubaraks regime faller. - Våre relasjoner med Egypt er strategiske og nære. Begge våre lederskap har interesse av ro og fred selv om det er en rolig fred. Freden med Egypt har kommet seg gjennom mange overlevelsestester og mange kriser, og i dag er den like viktig for egyptiske interesser som for våre, svarte Ben-Eliezer.

  Jeg tviler ikke på at situasjonen i Egypt er under kontroll, sier Benjamin Ben-Eliezer, Knesset-medlem for Arbeiderpartiet.
  – Etterretningstjenestene, som er sofistikerte, forventet dette etter det som skjedde under andre forhold i Tunisia. Mubarak tillater at folk slipper løs litt aggresjon. Han har ikke brukt politiet. Det er under kontroll. Jeg har full tro på at det ikke vil være noe problem, sier politikeren som regnes for å være den israeleren som har tettest bånd til Mubarak.
  I et intervju med Jerusalem Post blir Ben-Eliezer spurt om hva han tror kommer til å skje dersom Mubaraks regime faller.
  – Våre relasjoner med Egypt er strategiske og nære. Begge våre lederskap har interesse av ro og fred selv om det er en rolig fred. Freden med Egypt har kommet seg gjennom mange overlevelsestester og mange kriser, og i dag er den like viktig for egyptiske interesser som for våre, svarte Ben-Eliezer.

  ---------

  Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

  Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
  Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Ingen artikler å vise