Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Tostatsløsning en del av våre jødiske verdier

Opposisjonsleder Tzipi Livni holdt et foredrag under den 11. årlige Herzliya-konferansen mandag. Hun talte mest om fredsprosessen og hennes visjoner for Israels framtid.
– Tostatsløsningen er ingen tjeneste overfor amerikanerne eller noe vi gir til palestinerne som et utslag av vår svakhet. Tostatsløsningen er en del av våre verdier som en jødisk stat, hevdet Kadima-lederen.
– Den jødiske staten er ikke bare en stat med jødisk flertall, og den er ikke den ultraortodokse tolkningen av jødedommen, vi trenger å avgjøre hva det betyr, forklarte hun.
Livni kritiserte den sittende regjeringen til statsminister Benjamin Netanyahu. Særlig gjaldt det rotet som oppstod rundt utvelgelsen av ny forsvarssjef. Yoav Galant ble først plukket ut, men regjeringen måtte trekke beslutningen på grunn av etterforskninger mot ham. Både Netanyahu, Galant og forsvarsminister Ehud Barak skal være svært enige i forsvarsmessige spørsmål, særlig hva angår situasjonen med Iran. Derfor har opposisjonen og deler av israelsk presse anklaget regjeringen for å ha ansatt Galant av politiske årsaker.
– Mødrene til soldatene trenger å vite at de gir sønnene deres over til et verdig lederskap – og dette lederskapet er ikke verdig. Beslutninger må tas til det beste for staten og ikke av politiske grunner, uttalte Livni.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart