Ikke plass til Israel i det nye Midtøsten

  Fredag ba Irans president Mahmoud Ahmadinejad Vesten om å ikke blande seg inn i situasjonen i Egypt og Tunisia. Han oppfordret dem også til å trekk tilbake sin "støtte" til Israel. Ahmadinejad hevdet i en tale på 32-årsdagen for den iranske revolusjonen at den siste utviklingen i Midtøsten vil svekke innflytelsen Israel og USA har i regionen. - Dersom dere (Vesten) ønsker å moderere deres handlinger og at andre land skal stole på dere, må dere først av alt slutte å blande dere inn i andre land, inkludert Tunisia og Egypt, og la dem ta sine egne beslutninger, hevdet presidenten. - Det er egypternes rett å være fri, deres rett å uttrykke deres meninger og velge deres egen form for regime og lover, fortsatte han. - På tross av alle de sataniske utsikter, med hjelp fra Allah og folkets motstand, vil det nye Midtøsten forvandles til en region uten USA og Zionist-regimet, og de arrogante maktene som ikke har noen plass i Midtøsten. Snart vil hele verden erfare den søte smaken av en verden uten zionister og tyver, sa Ahamdinejad.

  «Alle trenger å lese om Israel på miff.no.» Hvis du er enig, trenger vi deg som medlem av MIFF slik at skoleelever og andre kan få israelske perspektiver gratis tilgjengelig på norsk. Bare en liten brøkdel av våre nettgjester er medlemmer. Klikk her for å registrere deg nå (fra kr. 4,- per uke)

  Fredag ba Irans president Mahmoud Ahmadinejad Vesten om å ikke blande seg inn i situasjonen i Egypt og Tunisia. Han oppfordret dem også til å trekk tilbake sin “støtte” til Israel.
  Ahmadinejad hevdet i en tale på 32-årsdagen for den iranske revolusjonen at den siste utviklingen i Midtøsten vil svekke innflytelsen Israel og USA har i regionen.
  – Dersom dere (Vesten) ønsker å moderere deres handlinger og at andre land skal stole på dere, må dere først av alt slutte å blande dere inn i andre land, inkludert Tunisia og Egypt, og la dem ta sine egne beslutninger, hevdet presidenten.
  – Det er egypternes rett å være fri, deres rett å uttrykke deres meninger og velge deres egen form for regime og lover, fortsatte han.
  – På tross av alle de sataniske utsikter, med hjelp fra Allah og folkets motstand, vil det nye Midtøsten forvandles til en region uten USA og Zionist-regimet, og de arrogante maktene som ikke har noen plass i Midtøsten. Snart vil hele verden erfare den søte smaken av en verden uten zionister og tyver, sa Ahamdinejad.  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Forrige artikkelHæren i Egypt vokter Mubaraks palass
  Neste artikkelMubarak: – Jeg vil ikke gå av nå
  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

  Ingen artikler å vise