Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Ikke plass til Israel i det nye Midtøsten

Fredag ba Irans president Mahmoud Ahmadinejad Vesten om å ikke blande seg inn i situasjonen i Egypt og Tunisia. Han oppfordret dem også til å trekk tilbake sin «støtte» til Israel.
Ahmadinejad hevdet i en tale på 32-årsdagen for den iranske revolusjonen at den siste utviklingen i Midtøsten vil svekke innflytelsen Israel og USA har i regionen.
– Dersom dere (Vesten) ønsker å moderere deres handlinger og at andre land skal stole på dere, må dere først av alt slutte å blande dere inn i andre land, inkludert Tunisia og Egypt, og la dem ta sine egne beslutninger, hevdet presidenten.
– Det er egypternes rett å være fri, deres rett å uttrykke deres meninger og velge deres egen form for regime og lover, fortsatte han.
– På tross av alle de sataniske utsikter, med hjelp fra Allah og folkets motstand, vil det nye Midtøsten forvandles til en region uten USA og Zionist-regimet, og de arrogante maktene som ikke har noen plass i Midtøsten. Snart vil hele verden erfare den søte smaken av en verden uten zionister og tyver, sa Ahamdinejad.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart