Obama kritiserer Mubarak-tale

  USAs president Barack Obama stilte torsdag spørsmål ved om sin egyptiske kollega Hosni Mubaraks beslutning om å overgi makten til sin visepresident er et "umiddelbart, meningsfullt eller tilstrekkelig" signal om reform. Han kritiserte Egypts leder for å ikke tilby innsyn i myndighetenes planer for reformer på vei til demokrati. Obama oppfordret regjeringen til å gi dette. - De har ennå ikke grepet denne muligheten, hevdet han. - For mange egyptere forblir skeptiske til om regjeringen mener alvor med et virkelig skifte til en demokratisk styreform. Det er ansvaret til regjeringen å snakke klart til det egyptiske folk og til verden, forklarte presidenten.

  USAs president Barack Obama stilte torsdag spørsmål ved om sin egyptiske kollega Hosni Mubaraks beslutning om å overgi makten til sin visepresident er et “umiddelbart, meningsfullt eller tilstrekkelig” signal om reform.
  Han kritiserte Egypts leder for å ikke tilby innsyn i myndighetenes planer for reformer på vei til demokrati. Obama oppfordret regjeringen til å gi dette.
  – De har ennå ikke grepet denne muligheten, hevdet han.
  – For mange egyptere forblir skeptiske til om regjeringen mener alvor med et virkelig skifte til en demokratisk styreform. Det er ansvaret til regjeringen å snakke klart til det egyptiske folk og til verden, forklarte presidenten.  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Ingen artikler å vise