Faller ikke av stolen om Lieberman frikjennes

  Minister for intern sikkerhet, Yitzhak Aharonovitch, sa lørdag at han ikke blir overrasket dersom hans partileder og utenriksminister Avigdor Lieberman frikjennes fra anklagene mot ham. – Jeg faller ikke av stolen dersom han erklæres uskyldig, sa Aharonovitch under en konferanse i Beersheba. Ministeren la til at han tror Lieberman kan “lede staten Israel” og at […]

  Minister for intern sikkerhet, Yitzhak Aharonovitch, sa lørdag at han ikke blir overrasket dersom hans partileder og utenriksminister Avigdor Lieberman frikjennes fra anklagene mot ham.
  – Jeg faller ikke av stolen dersom han erklæres uskyldig, sa Aharonovitch under en konferanse i Beersheba.
  Ministeren la til at han tror Lieberman kan “lede staten Israel” og at forsinkelsen i etterforskningen mot ham går hardt inn på partilederen. Men skulle Leberman havne i fengsel, vil Israel gjennomgå en betydelig politisk forandring, påstod han.
  – Israel Beiteinu har oppnådd en betydelig oppslutning i det israelske samfunnet. Det er vanskelig å se for seg partiet uten Lieberman. Men likevel er det svært mulig at partiet vil forbli dominerende selv uten ham, hevdet Aharonovitch.
  17. februar fikk Yedioth Aharonoth tips om at regjeringsadvokat Yehuda Weinstein om “få dager” ville offentliggjøre at staten vil gå til søksmål mot utenriksministeren. Lieberman har vært under etterforskning for bestikkelser, bedrageri, politisk utroskap, hvitvasking av penger og å forstyrre forberedelse av søksmål. Men i følge avisen er både Weinstein og påtalemyndigheten enige om å droppe siktelsen for bestikkelser.
  Fortsatt har ikke Weinstein offentliggjort om staten velger å gå til søksmål.

  Forrige artikkelSvar til flaggtyvene i Trondheim
  Neste artikkelSyria og Iran innleder marinesamarbeid
  Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

  Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Kenneth O. Bakken (f. 1985) har jobbet deltid som journalist for MIFF helt fra år 2004. Fra 1. januar 2011 ble han ansatt på fulltid. Bakken har mastergrad i teologi og misjon fra Fjellhaug Internasjonale Høgskole i Oslo. Tlf. 47 17 67 80 E-post kenneth@miff.no