EU-sanksjoner mot Libya

  Den europeiske union innførte mandag ensidige sanksjoner mot Libyas leder Moammar Gaddafis regime, melder Yedioth Aharonoth. Ingen medlemsland får lenger selge våpen til det nordafrikanske landet eller gi noen av regjeringsmedlemmene oppholdstillatelse, dersom de skulle forsøke å rømme.

  Den europeiske union innførte mandag ensidige sanksjoner mot Libyas leder Moammar Gaddafis regime, melder Yedioth Aharonoth. Ingen medlemsland får lenger selge våpen til det nordafrikanske landet eller gi noen av regjeringsmedlemmene oppholdstillatelse, dersom de skulle forsøke å rømme.  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Ingen artikler å vise