Israel kan ikke ignorere internasjonalt press

  Statsminister Benjamin Netanyahu sa mandag til kollegaer i Likud-partiet at Israel ikke kan ignorere det internasjonale presset vedrørende byggeaktivitet i bosetningene på Vestbredden. Men han understreket at regjeringen vil forsøke å hjelpe bosetterne etter beste evne. – Vi arbeider for tiden med å bevare det eksisterende byggenivået, men vi må forstå at vi står overfor […]

  Statsminister Benjamin Netanyahu sa mandag til kollegaer i Likud-partiet at Israel ikke kan ignorere det internasjonale presset vedrørende byggeaktivitet i bosetningene på Vestbredden. Men han understreket at regjeringen vil forsøke å hjelpe bosetterne etter beste evne.
  – Vi arbeider for tiden med å bevare det eksisterende byggenivået, men vi må forstå at vi står overfor en svært vanskelig internasjonal virkelighet, forklarte Likud-lederen.
  – Det amerikanske vetovedtaket i Sikkerhetsrådet var vanskelig å få på plass. Vi kunne bare ignorert alt og sagt “ikke noe problem”. Men som statsminister er jeg ansvarlig for denne staten, jeg har det endelige ansvaret, la Netanyahu til.

  Forrige artikkelSheshinski-anbefalinger godkjent i Knesset
  Neste artikkelAmerikanerne er fortsatt glade i Israel
  Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

  Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Kenneth O. Bakken (f. 1985) har jobbet deltid som journalist for MIFF helt fra år 2004. Fra 1. januar 2011 ble han ansatt på fulltid. Bakken har mastergrad i teologi og misjon fra Fjellhaug Internasjonale Høgskole i Oslo. Tlf. 47 17 67 80 E-post kenneth@miff.no