Israel kan ikke ignorere internasjonalt press

  Statsminister Benjamin Netanyahu sa mandag til kollegaer i Likud-partiet at Israel ikke kan ignorere det internasjonale presset vedrørende byggeaktivitet i bosetningene på Vestbredden. Men han understreket at regjeringen vil forsøke å hjelpe bosetterne etter beste evne. - Vi arbeider for tiden med å bevare det eksisterende byggenivået, men vi må forstå at vi står overfor en svært vanskelig internasjonal virkelighet, forklarte Likud-lederen. - Det amerikanske vetovedtaket i Sikkerhetsrådet var vanskelig å få på plass. Vi kunne bare ignorert alt og sagt "ikke noe problem". Men som statsminister er jeg ansvarlig for denne staten, jeg har det endelige ansvaret, la Netanyahu til.

  Statsminister Benjamin Netanyahu sa mandag til kollegaer i Likud-partiet at Israel ikke kan ignorere det internasjonale presset vedrørende byggeaktivitet i bosetningene på Vestbredden. Men han understreket at regjeringen vil forsøke å hjelpe bosetterne etter beste evne.
  – Vi arbeider for tiden med å bevare det eksisterende byggenivået, men vi må forstå at vi står overfor en svært vanskelig internasjonal virkelighet, forklarte Likud-lederen.
  – Det amerikanske vetovedtaket i Sikkerhetsrådet var vanskelig å få på plass. Vi kunne bare ignorert alt og sagt “ikke noe problem”. Men som statsminister er jeg ansvarlig for denne staten, jeg har det endelige ansvaret, la Netanyahu til.  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Ingen artikler å vise