Netanyahu til etterlatte: – Vi gråter med dere

  Statsminister Benjamin Netanyahu ringte tirsdag foreldrene til de to israelske kameratene som tirsdag ble funnet døde i Christchurch på New Zealand. I én uke hadde turistene vært meldt savnet, før likene deres ble identifisert mandag i den jordskjelvrammede byen. – Vi sørget og gråter sammen med dere. Hele Israels folk har fulgt med på forsøkene […]

  Statsminister Benjamin Netanyahu ringte tirsdag foreldrene til de to israelske kameratene som tirsdag ble funnet døde i Christchurch på New Zealand. I én uke hadde turistene vært meldt savnet, før likene deres ble identifisert mandag i den jordskjelvrammede byen.
  – Vi sørget og gråter sammen med dere. Hele Israels folk har fulgt med på forsøkene på å finne deres sønn, sa Netanyahu til avdøde Gabi Ingels foreldre.

  Forrige artikkelDerschowitz positiv til amerikansk FN-veto
  Neste artikkelSaleh anklager Israel for arabisk opprør
  Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

  Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Kenneth O. Bakken (f. 1985) har jobbet deltid som journalist for MIFF helt fra år 2004. Fra 1. januar 2011 ble han ansatt på fulltid. Bakken har mastergrad i teologi og misjon fra Fjellhaug Internasjonale Høgskole i Oslo. Tlf. 47 17 67 80 E-post kenneth@miff.no