To døde israelere identifisert på New Zealand

  Likene til de unge israelerne Ofer Levy og Gabi Ingel ble funnet i Christchurch på New Zealand mandag. De to kameratene har vært savnet i en uke, etter det dødbringende jordskjelvet som har rammet byen. Begge kom fra den israelske byen Rehovot sentralt i Israel.

  Likene til de unge israelerne Ofer Levy og Gabi Ingel ble funnet i Christchurch på New Zealand mandag. De to kameratene har vært savnet i en uke, etter det dødbringende jordskjelvet som har rammet byen. Begge kom fra den israelske byen Rehovot sentralt i Israel.  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Ingen artikler å vise