Galliano fikk sparken av Dior

  Det franske motehuset Dior har sparket sin sjefsdesigner John Galliano etter helgens antisemittiske uttalelser på en restaurant i Paris. - Jeg fordømmer på det sterkeste det som ble sagt av John Galliano, som totalt går på akkord med verdiene som alltid har blitt forsvart av Christian Dior, uttalte konsernsjef Sidney Toledano på en pressekonferanse. Galliano ble først suspendert fra stillingen etter at et ektepar anmeldte ham til politiet for uttalelsene han kom med i en sterkt ruspåvirket tilstand. Antisemittiske uttalelser er ulovlige i Frankrike. Men da The Sun slapp videobevis fra hendelsen valgte Dior å vise ham døren.

  Det franske motehuset Dior har sparket sin sjefsdesigner John Galliano etter helgens antisemittiske uttalelser på en restaurant i Paris.
  – Jeg fordømmer på det sterkeste det som ble sagt av John Galliano, som totalt går på akkord med verdiene som alltid har blitt forsvart av Christian Dior, uttalte konsernsjef Sidney Toledano på en pressekonferanse.
  Galliano ble først suspendert fra stillingen etter at et ektepar anmeldte ham til politiet for uttalelsene han kom med i en sterkt ruspåvirket tilstand. Antisemittiske uttalelser er ulovlige i Frankrike. Men da The Sun slapp videobevis fra hendelsen valgte Dior å vise ham døren.

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Ingen artikler å vise