Galliano beklager antisemittiske uttalelser

  Diors tidligere sjefsdesigner John Galliano la seg onsdag flat og beklaget et antisemittisk utbrudd på en restaurant i Paris i helgen. – Antisemittisme har ingen plass i vårt samfunn. Jeg ber ureservert om unnskyldning for at min oppførsel har såret noen, sier han i en presseuttalelse.

  Diors tidligere sjefsdesigner John Galliano la seg onsdag flat og beklaget et antisemittisk utbrudd på en restaurant i Paris i helgen.
  – Antisemittisme har ingen plass i vårt samfunn. Jeg ber ureservert om unnskyldning for at min oppførsel har såret noen, sier han i en presseuttalelse.

  Forrige artikkelStøre “snakker som en venn av Israel”
  Neste artikkelDe arabiske jødenes eksodus
  Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

  Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Kenneth O. Bakken (f. 1985) har jobbet deltid som journalist for MIFF helt fra år 2004. Fra 1. januar 2011 ble han ansatt på fulltid. Bakken har mastergrad i teologi og misjon fra Fjellhaug Internasjonale Høgskole i Oslo. Tlf. 47 17 67 80 E-post kenneth@miff.no