Støre “snakker som en venn av Israel”

  Norges utenriksminister Jonas Gahr Støre sier til den israelske avisenHa'aretz at den norske regjeringen vil revurdere sin beslutning om å ikke anerkjenne en palestinsk stat, dersom det ikke skjer noen framgang i fredsprosessen. Da Støre gjestet Jerusalem onsdag, sa han at Israel står i fare for å bli oppfattet internasjonalt som en "permanent okkupant". Støre sa at han frykter et slikt syn vil føre til ytterligere delegitimering av Israel og skade landets sikkerhet. - Jeg snakker som en venn av Israel, og Israel har mange venner i Norge. Europa ser etter resultater og initiativ mot en løsning av denne konflikten. Hovedutfordringen til Israel i dette århundret er at man oppfattes som en okkupant, i konflikt med internasjonal lov. Dette er for meg en stor utfordring for kvaliteten på Israel. Jeg tror at i europeiske land er håpet om å se en endring mindre enn det har vært, sier Støre.
  ISRAEL ER UNDER ANGREP!

  Norges utenriksminister Jonas Gahr Støre sier til den israelske avisenHa’aretz at den norske regjeringen vil revurdere sin beslutning om å ikke anerkjenne en palestinsk stat, dersom det ikke skjer noen framgang i fredsprosessen.
  Da Støre gjestet Jerusalem onsdag, sa han at Israel står i fare for å bli oppfattet internasjonalt som en “permanent okkupant”. Støre sa at han frykter et slikt syn vil føre til ytterligere delegitimering av Israel og skade landets sikkerhet.
  – Jeg snakker som en venn av Israel, og Israel har mange venner i Norge. Europa ser etter resultater og initiativ mot en løsning av denne konflikten. Hovedutfordringen til Israel i dette århundret er at man oppfattes som en okkupant, i konflikt med internasjonal lov. Dette er for meg en stor utfordring for kvaliteten på Israel. Jeg tror at i europeiske land er håpet om å se en endring mindre enn det har vært, sier Støre.

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Ingen artikler å vise