Abbas: – Vi vil ikke akseptere midlertidig avtale med Israel

  PA-president Mahmoud Abbas sa torsdag at en midlertidig løsning med kun midlertidig avtalte grenser er uakseptabelt for det palestinske lederskapet. Uttalelsen kom etter medierapporter om at Israels statsminister Benjamin Netanyahu vurderer en slik strategi. – Alt annet enn israelsk tilbaketrekning fra land okkupert i 1967 er uakseptabelt for oss. Vi er imot en midlertidig stat […]

  PA-president Mahmoud Abbas sa torsdag at en midlertidig løsning med kun midlertidig avtalte grenser er uakseptabelt for det palestinske lederskapet. Uttalelsen kom etter medierapporter om at Israels statsminister Benjamin Netanyahu vurderer en slik strategi.
  – Alt annet enn israelsk tilbaketrekning fra land okkupert i 1967 er uakseptabelt for oss. Vi er imot en midlertidig stat med midlertidige grenser, sa en palestinsk talsmann.

  Forrige artikkelIntolerant skolepensum i Egypt
  Neste artikkelMå få Shalit hjem før han blir ny Ron Arad
  Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

  Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Kenneth O. Bakken (f. 1985) har jobbet deltid som journalist for MIFF helt fra år 2004. Fra 1. januar 2011 ble han ansatt på fulltid. Bakken har mastergrad i teologi og misjon fra Fjellhaug Internasjonale Høgskole i Oslo. Tlf. 47 17 67 80 E-post kenneth@miff.no