Cameron: – Vi vil ikke savne iranske atleter

  Irans regjering har klaget til Storbritannia over logoen for OL-lekene i London i 2012. De hevder emblemet er rasistisk og staver ”zion”. I et intervju torsdag understreker statsminister David Cameron at påstanden er ”latterlig”. - Dette er komplett paranoid. Dersom iranerne ikke vil komme, så ikke kom. Vi vil ikke savne dem. Det vil være en helt latterlig grunn for å ikke komme, sa han. Videre forklarte Cameron at iranske deltakeres motvilje mot å kjempe mot israelere ikke vil bli godt mottatt under lekene. - De får ikke komme om de skal oppføre seg som dette. Man burde ikke ha en slik tilnærming til sport. Dersom du kommer på OL skal du delta mot alle, og dersom du skal oppføre deg som det der er du ikke velkommen, slo Cameron fast.
  ISRAEL ER UNDER ANGREP!

  Irans regjering har klaget til Storbritannia over logoen for OL-lekene i London i 2012. De hevder emblemet er rasistisk og staver ”zion”. I et intervju torsdag understreker statsminister David Cameron at påstanden er ”latterlig”.
  – Dette er komplett paranoid. Dersom iranerne ikke vil komme, så ikke kom. Vi vil ikke savne dem. Det vil være en helt latterlig grunn for å ikke komme, sa han.
  Videre forklarte Cameron at iranske deltakeres motvilje mot å kjempe mot israelere ikke vil bli godt mottatt under lekene.
  – De får ikke komme om de skal oppføre seg som dette. Man burde ikke ha en slik tilnærming til sport. Dersom du kommer på OL skal du delta mot alle, og dersom du skal oppføre deg som det der er du ikke velkommen, slo Cameron fast.

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Ingen artikler å vise