Netanyahu på tynn is i eget parti med midlertidig fredsplan

  En intern partimåling viser at så mange som 83 prosent av Likuds medlemmer er imot å komme med noen form for innrømmelser med palestinerne. Statsminister Benjamin Netanyahu kan dermed få problemer med å få gjennomslag for den midlertidige fredsplanen han skal presentere i mai. Det hører med til historien at deltakerne i undersøkelsen fikk presentert tre ulike alternativer, hvor de måtte velge det som passet deres holdninger best: (1) Opprettelse av en palestinsk stat, (2) en midlertidig avtale der Israel avgir noe territorium eller (3) ingen innrømmelser over hode. Deltakerne kan derfor ha hatt mer nyanserte syn enn det de fikk gi uttrykk for i sine svar.

  «Alle trenger å lese om Israel på miff.no.» Hvis du er enig, trenger vi deg som medlem av MIFF slik at skoleelever og andre kan få israelske perspektiver gratis tilgjengelig på norsk. Bare en liten brøkdel av våre nettgjester er medlemmer. Klikk her for å registrere deg nå (fra kr. 4,- per uke)

  En intern partimåling viser at så mange som 83 prosent av Likuds medlemmer er imot å komme med noen form for innrømmelser med palestinerne. Statsminister Benjamin Netanyahu kan dermed få problemer med å få gjennomslag for den midlertidige fredsplanen han skal presentere i mai.
  Det hører med til historien at deltakerne i undersøkelsen fikk presentert tre ulike alternativer, hvor de måtte velge det som passet deres holdninger best: (1) Opprettelse av en palestinsk stat, (2) en midlertidig avtale der Israel avgir noe territorium eller (3) ingen innrømmelser over hode. Deltakerne kan derfor ha hatt mer nyanserte syn enn det de fikk gi uttrykk for i sine svar.


  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Ingen artikler å vise