Lieberman: – Hamas kan ta over Vestbredden

  Lieberman: – Hamas kan ta over Vestbredden Utenriksminister Avigdor Lieberman frykter at Hamas for øyeblikket er sterkere enn Fatah på Vestbredden. – Hamas ønsker for øyeblikket ikke å ta makten der, hevdet han under en debatt i Knessets utenriks- og forsvarskomité. – De venter på dagen etter at Abbas og Fayyad har fått ut maksimalt […]

  Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

  Lieberman: – Hamas kan ta over Vestbredden
  Utenriksminister Avigdor Lieberman frykter at Hamas for øyeblikket er sterkere enn Fatah på Vestbredden.
  – Hamas ønsker for øyeblikket ikke å ta makten der, hevdet han under en debatt i Knessets utenriks- og forsvarskomité.
  – De venter på dagen etter at Abbas og Fayyad har fått ut maksimalt av det de kan klare av det internasjonale samfunnet. Og da vil de ta makten, forklarte Lieberman.
  Liebermans vurdering avviker fra både forsvarsdepartementet og etterretningsbyråenes vurderinger. De mener Hamas slett ikke har særlig innflytelse på Vestbredden. Da utenriksministeren fikk dette påpekt, svarte han:
  – Utenriksdepartementet var også de eneste som sa under en lukket debatt, før oppstanden i Egypt, at president Hosni Mubaraks regime er i fare, sa Lieberman.

  Forrige artikkelNetanyahu: – Palestinerne må høre Abbas fordømme Itamar-terror
  Neste artikkelTibi: – Palestinerne skammer seg
  Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

  Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Kenneth O. Bakken (f. 1985) har jobbet deltid som journalist for MIFF helt fra år 2004. Fra 1. januar 2011 ble han ansatt på fulltid. Bakken har mastergrad i teologi og misjon fra Fjellhaug Internasjonale Høgskole i Oslo. Tlf. 47 17 67 80 E-post kenneth@miff.no