Netanyahu: – Palestinerne må høre Abbas fordømme Itamar-terror

  Under et møte for Likuds parlamentsgruppe mandag uttalte statsminister Benjamin Netanyahu seg om PA-president Mahmoud Abbas fordømmelse av Itamar-massakren. Likud-lederen krevde at palestinernes leder på Vestbredden arbeider hardere for å slå ned på demonisering av Israel. Selv om Netanyahu roste Abbas for at han offentlig fordømte mordet på fem medlemmer av Fogel-familien i Itamar, understreket […]

  Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

  Under et møte for Likuds parlamentsgruppe mandag uttalte statsminister Benjamin Netanyahu seg om PA-president Mahmoud Abbas fordømmelse av Itamar-massakren. Likud-lederen krevde at palestinernes leder på Vestbredden arbeider hardere for å slå ned på demonisering av Israel. Selv om Netanyahu roste Abbas for at han offentlig fordømte mordet på fem medlemmer av Fogel-familien i Itamar, understreket han at presidenten må gjøre det samme på palestinsk fjernsyn.
  – Han må gjøre det klart overfor sitt eget folk også, insisterte han.
  Netanyahu kritiserte også enkelte vestlige land som ikke har fordømt massakren, som fant sted mens den uskyldige familien lå og sov.
  – Jeg har krevd av det internasjonale samfunnet at de fordømmer denne forbrytelsen. Noen gjorde det, andre gjorde det ikke – eller gjorde det på en veldig merkelig og teknisk måte, forklarte Netanyahu.

  Forrige artikkelAbbas utdanner palestinerne til hat
  Neste artikkelLieberman: – Hamas kan ta over Vestbredden
  Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

  Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Kenneth O. Bakken (f. 1985) har jobbet deltid som journalist for MIFF helt fra år 2004. Fra 1. januar 2011 ble han ansatt på fulltid. Bakken har mastergrad i teologi og misjon fra Fjellhaug Internasjonale Høgskole i Oslo. Tlf. 47 17 67 80 E-post kenneth@miff.no