Større tilstedeværelse på Vestbredden for IDF etter Itamar-terror

  IDF har satt inn ekstra styrker på Vestbredden etter terrorangrepet mot bosetningen Itamar lørdag. Fem familiemedlemmer ble drept mens de sov. En foreløpig undersøkelse av hendelsen viser at sikkerhetsvakten mistolket alarmen som ble utløst da terroristen klippet hull gjennom det elektriske gjerdet og trodde den var blitt utløst av et dyr.

  Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

  IDF har satt inn ekstra styrker på Vestbredden etter terrorangrepet mot bosetningen Itamar lørdag. Fem familiemedlemmer ble drept mens de sov.
  En foreløpig undersøkelse av hendelsen viser at sikkerhetsvakten mistolket alarmen som ble utløst da terroristen klippet hull gjennom det elektriske gjerdet og trodde den var blitt utløst av et dyr.

  Forrige artikkelBarak advarer mot “politisk tsunami”
  Neste artikkelEgypt gjenopptar gassleveranse mandag
  Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

  Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Kenneth O. Bakken (f. 1985) har jobbet deltid som journalist for MIFF helt fra år 2004. Fra 1. januar 2011 ble han ansatt på fulltid. Bakken har mastergrad i teologi og misjon fra Fjellhaug Internasjonale Høgskole i Oslo. Tlf. 47 17 67 80 E-post kenneth@miff.no