Flyvertinner fra El Al skal promotere Israels sak

  I et nytt samarbeidsprosjekt mellom utenriksdepartementet og flyselskapet El Al vil flyverter og flyvertinner få en hovedrolle. De vil fra nå av påta seg ulike PR-oppdrag for Israel, som blant annet vil inkludere besøk på ulike universiteter verden over, skriver Yedioth Aharonoth. Titalls av flyvertinner skal nå gjennomgå en rekke intervjuer og kurs i offentlig diplomati for å kunne ta del i prosjektet. De vil også bli testet på retoriske ferdigheter, evnen til å presentere et budskap og dyktighetsgrad i andre språk. El Al skal allerede ha blitt overrasket over den enorme responsen, ettersom flere hundre flyvertinner og piloter har meldt seg frivillig.

  I et nytt samarbeidsprosjekt mellom utenriksdepartementet og flyselskapet El Al vil flyverter og flyvertinner få en hovedrolle. De vil fra nå av påta seg ulike PR-oppdrag for Israel, som blant annet vil inkludere besøk på ulike universiteter verden over, skriver Yedioth Aharonoth.
  Titalls av flyvertinner skal nå gjennomgå en rekke intervjuer og kurs i offentlig diplomati for å kunne ta del i prosjektet. De vil også bli testet på retoriske ferdigheter, evnen til å presentere et budskap og dyktighetsgrad i andre språk.
  El Al skal allerede ha blitt overrasket over den enorme responsen, ettersom flere hundre flyvertinner og piloter har meldt seg frivillig.  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Ingen artikler å vise