Mann i Beersheba såret i rakettangrep fra Gaza-stripen

  En 56 år gammel mann ble lettere såret onsdag morgen, da en Grad-rakett fra Gaza-stripen eksploderte i Beersheba. Mannen ble truffet av glassplinter fra et vindu som knuste under trykket fra eksplosjonen. Tre mennesker ble behandlet for sjokkskader og infrastruktur ble skadet, skriver Yedioth Aharonoth. Islamsk Jihad har tatt på seg ansvaret for angrepene. I en […]

  En 56 år gammel mann ble lettere såret onsdag morgen, da en Grad-rakett fra Gaza-stripen eksploderte i Beersheba. Mannen ble truffet av glassplinter fra et vindu som knuste under trykket fra eksplosjonen. Tre mennesker ble behandlet for sjokkskader og infrastruktur ble skadet, skriver Yedioth Aharonoth.
  Islamsk Jihad har tatt på seg ansvaret for angrepene. I en uttalelse sier de at det er “en innledende respons på zionistenes lovbrudd mot vårt folk i Gaza”.

  Forrige artikkelIsrael overlater tsarbolig til Russland
  Neste artikkel– Hamas ønsker ingen palestinsk enhet
  Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

  Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Kenneth O. Bakken (f. 1985) har jobbet deltid som journalist for MIFF helt fra år 2004. Fra 1. januar 2011 ble han ansatt på fulltid. Bakken har mastergrad i teologi og misjon fra Fjellhaug Internasjonale Høgskole i Oslo. Tlf. 47 17 67 80 E-post kenneth@miff.no
  - Bli fastgiver til MIFF på 10 sekund! -