Våpen om bord i Iran-fly på vei til Syria

  Ifølge tyrkiske medier ble det funnet våpen ombord i det iranske lasteflyet som ble tvunget til å lande i Tyrkia lørdag. Flyet skal ha vært på vei fra Teheran til Syria med militært utstyr. Flere esker med våpen og ammunisjon ble konfiskert. Det har også blitt rapportert om at det ble funnet rakettutskytningsramper, granater, rifler […]

  MIFF trenger flere medlemmer for å bekjempe Israelhat og jødehat. Klikk her og bli medlem gratis ut året.

  Ifølge tyrkiske medier ble det funnet våpen ombord i det iranske lasteflyet som ble tvunget til å lande i Tyrkia lørdag.
  Flyet skal ha vært på vei fra Teheran til Syria med militært utstyr. Flere esker med våpen og ammunisjon ble konfiskert. Det har også blitt rapportert om at det ble funnet rakettutskytningsramper, granater, rifler og eksplosiver om bord.
  Grunnen til at det iranske flyet ble tvunget til å lande var fordi FN først fryktet at det inneholdt atommateriale. Ingen slike funn ble derimot gjort, bekrefter det tyrkiske utenriksdepartementet.

  Forrige artikkelTerroren er tilbake i Jerusalem
  Neste artikkelTerror i Jerusalem
  Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

  Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Kenneth O. Bakken (f. 1985) har jobbet deltid som journalist for MIFF helt fra år 2004. Fra 1. januar 2011 ble han ansatt på fulltid. Bakken har mastergrad i teologi og misjon fra Fjellhaug Internasjonale Høgskole i Oslo. Tlf. 47 17 67 80 E-post kenneth@miff.no
  - Bli fastgiver til MIFF på 10 sekund! -