Våpen om bord i Iran-fly på vei til Syria

  Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

  Ifølge tyrkiske medier ble det funnet våpen ombord i det iranske lasteflyet som ble tvunget til å lande i Tyrkia lørdag.
  Flyet skal ha vært på vei fra Teheran til Syria med militært utstyr. Flere esker med våpen og ammunisjon ble konfiskert. Det har også blitt rapportert om at det ble funnet rakettutskytningsramper, granater, rifler og eksplosiver om bord.
  Grunnen til at det iranske flyet ble tvunget til å lande var fordi FN først fryktet at det inneholdt atommateriale. Ingen slike funn ble derimot gjort, bekrefter det tyrkiske utenriksdepartementet.  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag