Rekordlav ledighet i Israel

  I januar 2011 falt arbeidsledighetsraten i Israel til 6,1 prosent. Det er en nedgang på 0,2 prosent fra fjorårets siste måned, melder Statistisk sentralbyrå i Israel. Ikke siden september 2008 har ledigheten vært lavere i Israel. Siden mai 2009, da raten var på 7,7 prosent, har den falt 1,6 prosentpoeng. Samtidig steg bruttonasjonalprodukt de siste […]

  I januar 2011 falt arbeidsledighetsraten i Israel til 6,1 prosent. Det er en nedgang på 0,2 prosent fra fjorårets siste måned, melder Statistisk sentralbyrå i Israel.
  Ikke siden september 2008 har ledigheten vært lavere i Israel. Siden mai 2009, da raten var på 7,7 prosent, har den falt 1,6 prosentpoeng.
  Samtidig steg bruttonasjonalprodukt de siste tre månedene av 2010 med 7,8 prosent, omgjort til årsbasis. Dette skyldes hovedsakelig økt privat forbruk og økte investeringer.

  Forrige artikkelStudietur til Israel
  Neste artikkelLivni: – Likud og Kadima burde samarbeide
  Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

  Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Kenneth O. Bakken (f. 1985) har jobbet deltid som journalist for MIFF helt fra år 2004. Fra 1. januar 2011 ble han ansatt på fulltid. Bakken har mastergrad i teologi og misjon fra Fjellhaug Internasjonale Høgskole i Oslo. Tlf. 47 17 67 80 E-post kenneth@miff.no