Forsvarsbudsjettet økt med 400 millioner

  Knessets finanskomité godkjente søndag forsvarsdepartementets bønn om 400 millioner kroner ekstra til IDF. Hva man ønsker å bruke pengene til er ikke klart, skriver Yedioth Aharonoth. Finansdepartementet forklarer likevel at en rekke forsvarsmessige utfordringer, som følge av den nye situasjonen i Egypt og frykten for at fredsavtalen med naboene vil ryke. Forsvarsbudsjettet for 2011 er til sammen på 89 milliarder kroner, inkludert flere ekstrabevilgninger fra Knesset siden januar.
  ISRAEL ER UNDER ANGREP!

  Knessets finanskomité godkjente søndag forsvarsdepartementets bønn om 400 millioner kroner ekstra til IDF. Hva man ønsker å bruke pengene til er ikke klart, skriver Yedioth Aharonoth. Finansdepartementet forklarer likevel at en rekke forsvarsmessige utfordringer, som følge av den nye situasjonen i Egypt og frykten for at fredsavtalen med naboene vil ryke.
  Forsvarsbudsjettet for 2011 er til sammen på 89 milliarder kroner, inkludert flere ekstrabevilgninger fra Knesset siden januar.

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Forrige artikkelRøde Kors: – Gi et tegn på at Shalit er i live
  Neste artikkelSivile tap i Gaza langt lavere enn vanlig
  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

  Ingen artikler å vise