IHH utsetter deltakelse i Gaza-flåter

  Den tyrkiske organisasjonen IHH sier de vil utsette sin deltakelse i nye internasjonale flåter til Gaza-stripen. Israel Radio, som kommer med nyheten tirsdag, mener IHH vil avvente sin deltakelse til de ser som Tyrkias statsminister Tayyip Erdogan blir gjenvalgt i juni. Erdogan blir regnet som en sterk støttespiller for IHH, den islamistiske gruppen som provoserte fram en voldelig konfrontasjon da Israel bordet Mavi Marmara 31. mai 2010.
  ISRAEL ER UNDER ANGREP!

  Den tyrkiske organisasjonen IHH sier de vil utsette sin deltakelse i nye internasjonale flåter til Gaza-stripen. Israel Radio, som kommer med nyheten tirsdag, mener IHH vil avvente sin deltakelse til de ser som Tyrkias statsminister Tayyip Erdogan blir gjenvalgt i juni.
  Erdogan blir regnet som en sterk støttespiller for IHH, den islamistiske gruppen som provoserte fram en voldelig konfrontasjon da Israel bordet Mavi Marmara 31. mai 2010.

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Forrige artikkelSivile tap i Gaza langt lavere enn vanlig
  Neste artikkelTenåring fra skolebussen i livsfare
  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

  Ingen artikler å vise