Vi vil ikke la oss diktere

  Israel ikke vil gi etter for internasjonalt press om å anerkjenne en palestinsk stat for å få fart på fredsforhandlingene, sa statsminister Benjamin Netanyahu under en Likud-samling torsdag. – Vi vil stå for våre prinsipper og bekjempe dem som forsøker å diktere vilkår som vil medføre at vi står uten sikkerhet og fred, la han […]

  Israel ikke vil gi etter for internasjonalt press om å anerkjenne en palestinsk stat for å få fart på fredsforhandlingene, sa statsminister Benjamin Netanyahu under en Likud-samling torsdag.
  – Vi vil stå for våre prinsipper og bekjempe dem som forsøker å diktere vilkår som vil medføre at vi står uten sikkerhet og fred, la han til.
  Netanyahu mener to ting må oppfylles på palestinsk side for å sikre at en fredsavtale fører til en varig og trygg fred: Anerkjennelse av Israel som en jødisk stat og kontroll med terrorgrupper i egne områder.

  Forrige artikkelOlmert: – Ingen tilgivelse for Goldstone
  Neste artikkelNRKs Midtøstendekning debattert i Kringkastningsrådet
  Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

  Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Kenneth O. Bakken (f. 1985) har jobbet deltid som journalist for MIFF helt fra år 2004. Fra 1. januar 2011 ble han ansatt på fulltid. Bakken har mastergrad i teologi og misjon fra Fjellhaug Internasjonale Høgskole i Oslo. Tlf. 47 17 67 80 E-post kenneth@miff.no