Israelsk kvinne og jødisk ektemann drept i terrorangrep i Marokko

  15 mennesker ble drept i et terrorangrep i Marrakesh i Marokko torsdag. Bomben rammet et område som er populært for utenlandske turister. Blant de drepte var en israelsk kvinne og hennes jødiske ektemann, melder israelske nettaviser. Ifølge Hærens Radio var den israelske kvinnen gravid med sitt andre barn. Familien bodde i Kina, men var på ferie i Marokko for å være sammen med mannens far.

  15 mennesker ble drept i et terrorangrep i Marrakesh i Marokko torsdag. Bomben rammet et område som er populært for utenlandske turister.
  Blant de drepte var en israelsk kvinne og hennes jødiske ektemann, melder israelske nettaviser. Ifølge Hærens Radio var den israelske kvinnen gravid med sitt andre barn. Familien bodde i Kina, men var på ferie i Marokko for å være sammen med mannens far.

  ---------

  Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

  Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
  Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Forrige artikkelKringkastingsrådet ble tatt i skole, men lærte lite
  Neste artikkelEgypt vil åpne grensen til Gaza
  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

  Ingen artikler å vise