Israelsk kvinne og jødisk ektemann drept i terrorangrep i Marokko

  15 mennesker ble drept i et terrorangrep i Marrakesh i Marokko torsdag. Bomben rammet et område som er populært for utenlandske turister. Blant de drepte var en israelsk kvinne og hennes jødiske ektemann, melder israelske nettaviser. Ifølge Hærens Radio var den israelske kvinnen gravid med sitt andre barn. Familien bodde i Kina, men var på […]

  MIFF trenger flere medlemmer for å bekjempe Israelhat og jødehat. Klikk her og bli medlem gratis ut året.

  15 mennesker ble drept i et terrorangrep i Marrakesh i Marokko torsdag. Bomben rammet et område som er populært for utenlandske turister.
  Blant de drepte var en israelsk kvinne og hennes jødiske ektemann, melder israelske nettaviser. Ifølge Hærens Radio var den israelske kvinnen gravid med sitt andre barn. Familien bodde i Kina, men var på ferie i Marokko for å være sammen med mannens far.

  Forrige artikkelKringkastingsrådet ble tatt i skole, men lærte lite
  Neste artikkelEgypt vil åpne grensen til Gaza
  Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

  Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.
  - Bli fastgiver til MIFF på 10 sekund! -