Netanyahu reiser til Tyskland og Frankrike

  I dag reiser Benjamin Netanyahu på statsbesøk til Frankrike og Storbritannia for å forsøke og overbevise dem om at de ikke må akseptere en ensidig palestinsk erklæring av egen stat. Statsministeren vil også be dem om å ikke ta en ny samlingsregjering med Hamas inn i varmen.
  Tirsdag vil Netanyahu møte Frankrikes statsminister Nicolas Sarkozy. Onsdag møter han sin britiske kollega David Cameron for første gang siden han vant valget for ett år siden.
  Tysklands rikskansler Angela Merkel skal i møte med PA-president Mahmoud Abbas 5. mai. Hun har allerede uttalt seg imot PAs planer om å opprette en egen stat uten å gå veien gjennom forhandlinger med Israel.  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag