Fatahs militante styrker sørget over Osama bin Ladens død

  Det var ikke bare Hamas som sørget over tapet av "en hellig kriger" da Osama bin Laden ble drept natt til mandag. Al-Aqsa Martyrbrigadene til Fatah ser på amerikanernes likvidasjon som "en katastrofe", fordømmer soldatene og kaller dem "en gjeng hyklere". - Den islamske nasjon våket til en katastrofe, rapportene om martyrens død, sjeik og jihad-kjemper Osama bin Laden, sa Martyrbrigaden i en uttalelse, ifølge journalist Oren Kessler i Jerusalem Post. Les en reportasje i Time om hvordan sivile palestinere i Ramallah reagerer på drapet av Osama Bin Laden.

  Det var ikke bare Hamas som sørget over tapet av “en hellig kriger” da Osama bin Laden ble drept natt til mandag. Al-Aqsa Martyrbrigadene til Fatah ser på amerikanernes likvidasjon som “en katastrofe”, fordømmer soldatene og kaller dem “en gjeng hyklere”.
  – Den islamske nasjon våket til en katastrofe, rapportene om martyrens død, sjeik og jihad-kjemper Osama bin Laden, sa Martyrbrigaden i en uttalelse, ifølge journalist Oren Kessler i Jerusalem Post.
  Les en reportasje i Time om hvordan sivile palestinere i Ramallah reagerer på drapet av Osama Bin Laden.  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Ingen artikler å vise