Fatahs militante styrker sørget over Osama bin Ladens død

  Det var ikke bare Hamas som sørget over tapet av “en hellig kriger” da Osama bin Laden ble drept natt til mandag. Al-Aqsa Martyrbrigadene til Fatah ser på amerikanernes likvidasjon som “en katastrofe”, fordømmer soldatene og kaller dem “en gjeng hyklere”. – Den islamske nasjon våket til en katastrofe, rapportene om martyrens død, sjeik og […]

  Det var ikke bare Hamas som sørget over tapet av “en hellig kriger” da Osama bin Laden ble drept natt til mandag. Al-Aqsa Martyrbrigadene til Fatah ser på amerikanernes likvidasjon som “en katastrofe”, fordømmer soldatene og kaller dem “en gjeng hyklere”.
  – Den islamske nasjon våket til en katastrofe, rapportene om martyrens død, sjeik og jihad-kjemper Osama bin Laden, sa Martyrbrigaden i en uttalelse, ifølge journalist Oren Kessler i Jerusalem Post.
  Les en reportasje i Time om hvordan sivile palestinere i Ramallah reagerer på drapet av Osama Bin Laden.

  Forrige artikkelSidsel Wolds selvforsvar og MIFFs faktasjekk
  Neste artikkelStorbritannia er en god venn av Israel
  Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

  Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.