Storbritannia er en god venn av Israel

  Statsminister Benjamin Netanyahu innledet et statsbesøk i London onsdag kveld. Statsminister David Cameron tok imot i 10 Downing Street. - Storbritannia er en god venn av Israel, og vår støtte til Israel og Israels sikkerhet er uforanderlig. Vi er sterke venner av Israel, erklærte Cameron på pressekonferansen i forkant av møtet. I løpet av samtalen skal Cameron, ifølge israelske kilder, ha sagt at London fortsatt vil støtte det internasjonale kravet som krever at Hamas bryter med terror, anerkjenner Israel og følger tidligere inngåtte avtaler med Israel. Den britiske avisen The Guardian gjengir en kilde som sier Cameron vil vurdere å støtte en ensidig palestinsk statserklæring dersom ikke Israel starter meningsfulle fredssamtaler for å komme fram til en tostats-løsning. - Jo mer Israel engasjerer seg alvorlig i en meningsfull fredsprosess, jo mindre sannsynlig er det at spørsmålet om ensidig erklæring vil komme opp, sier kilden. Også president Nicolas Sarkozy sier Frankrike vil være villig til å anerkjenne en palestinsk stat dersom det ikke er noen fremgang i fredsforhandlingene, rapporterte L'Express onsdag.

  Statsminister Benjamin Netanyahu innledet et statsbesøk i London onsdag kveld. Statsminister David Cameron tok imot i 10 Downing Street.
  – Storbritannia er en god venn av Israel, og vår støtte til Israel og Israels sikkerhet er uforanderlig. Vi er sterke venner av Israel, erklærte Cameron på pressekonferansen i forkant av møtet.
  I løpet av samtalen skal Cameron, ifølge israelske kilder, ha sagt at London fortsatt vil støtte det internasjonale kravet som krever at Hamas bryter med terror, anerkjenner Israel og følger tidligere inngåtte avtaler med Israel.
  Den britiske avisen The Guardian gjengir en kilde som sier Cameron vil vurdere å støtte en ensidig palestinsk statserklæring dersom ikke Israel starter meningsfulle fredssamtaler for å komme fram til en tostats-løsning.
  – Jo mer Israel engasjerer seg alvorlig i en meningsfull fredsprosess, jo mindre sannsynlig er det at spørsmålet om ensidig erklæring vil komme opp, sier kilden.
  Også president Nicolas Sarkozy sier Frankrike vil være villig til å anerkjenne en palestinsk stat dersom det ikke er noen fremgang i fredsforhandlingene, rapporterte L’Express onsdag.  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Ingen artikler å vise