Norge lover å fortsette støtte til PA

  Norges representant i Ramallah, Tor Wennesland, har lovet å fortsette overføringer også til den nye palestinske samlingsregjeringen hvor Hamas inngår, opplyer Ali Jarbawi i PA-regjeringen til det palestinske nyhetsbyrået Ma'an. I følge nyhetsmeldingen gir Norge 140 millioner dollar årlig til PA, en sum som tilsvarer 760 millioner kroner. USA har truet med å holde tilbake bistand til PA dersom ikke den nye samlingsregjeringen oppfyller de internasjonale kravene om anerkjennelse av Israel, forpliktelse til tidligere inngåtte avtaler og stans av vold. - USA vil ikke ha noe å gjøre med en palestinsk regjering hvor Hamas inngår uten at Hamas følger kvartettens prinsipper, sa USAs utenriksminister Hillary Clinton torsdag.

  Norges representant i Ramallah, Tor Wennesland, har lovet å fortsette overføringer også til den nye palestinske samlingsregjeringen hvor Hamas inngår, opplyer Ali Jarbawi i PA-regjeringen til det palestinske nyhetsbyrået Ma’an. I følge nyhetsmeldingen gir Norge 140 millioner dollar årlig til PA, en sum som tilsvarer 760 millioner kroner.
  USA har truet med å holde tilbake bistand til PA dersom ikke den nye samlingsregjeringen oppfyller de internasjonale kravene om anerkjennelse av Israel, forpliktelse til tidligere inngåtte avtaler og stans av vold.
  – USA vil ikke ha noe å gjøre med en palestinsk regjering hvor Hamas inngår uten at Hamas følger kvartettens prinsipper, sa USAs utenriksminister Hillary Clinton torsdag.  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Ingen artikler å vise