Netanyahu vil be Obama fokusere på Iran

  Under sitt besøk i Det hvite hus fredag vil statsminister Benjamin Netanyahu understreke hvor viktig det er å sette Iran tilbake på toppen av den internasjonale agendaen. I tillegg til dette vil han og USAs president Barack Obama diskutere de andre viktige sakene i regionen. Mangelen på framgang i fredsprosessen med palestinerne, de arabiske opprørene og drapet på Osama bin Laden skal opp til samtale. Men Israels regjeringssjef skal være bekymret over at alle disse temaene har gjort at Irans atomtrussel ikke lenger får det fokuset saken burde, melder Jerusalem Post.

  Under sitt besøk i Det hvite hus fredag vil statsminister Benjamin Netanyahu understreke hvor viktig det er å sette Iran tilbake på toppen av den internasjonale agendaen. I tillegg til dette vil han og USAs president Barack Obama diskutere de andre viktige sakene i regionen. Mangelen på framgang i fredsprosessen med palestinerne, de arabiske opprørene og drapet på Osama bin Laden skal opp til samtale. Men Israels regjeringssjef skal være bekymret over at alle disse temaene har gjort at Irans atomtrussel ikke lenger får det fokuset saken burde, melder Jerusalem Post.

  ---------

  Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

  Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
  Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Ingen artikler å vise