USA vurderer å droppe F-35 jagerfly

  I likhet med norske aviser har israelske aviser de siste dagene spekulert i om USA kommer til å droppe innkjøp av F-35 jagerfly fra Lockheed Martin. Både det israelske og det norske luftforsvaret har bestemt seg for å kjøpe dette flyet som en ny generasjon kampfly. Det er Senatets forsvarskomité som nå vurderer å droppe […]

  Denne artikkelen er en gave til deg fra medlemmene i Med Israel for fred (MIFF). Hvis også du blir medlem, kan vi nå ut med sannheten om Israel til enda flere. Er du medlem allerede, håper vi du vil verve en venn nå. Klikk her for å gå til registreringsskjema. Medlemskap er gratis ut året!

  I likhet med norske aviser har israelske aviser de siste dagene spekulert i om USA kommer til å droppe innkjøp av F-35 jagerfly fra Lockheed Martin. Både det israelske og det norske luftforsvaret har bestemt seg for å kjøpe dette flyet som en ny generasjon kampfly.
  Det er Senatets forsvarskomité som nå vurderer å droppe innkjøpene. Det er en komité som tradisjonelt har støttet militær pengebruk, rapporterer Ha’aretz.
  For øyeblikket har 2.443 fly blitt bestilt av den amerikanske marinen og det amerikanske luftforsvaret. 600 fly er bestilt av andre nasjoner, deriblant Israel og Norge.

  Forrige artikkelUSA forsøker å splitte araberstatene
  Neste artikkelEn konferanse full av framtidstro
  Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

  Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Kenneth O. Bakken (f. 1985) har jobbet deltid som journalist for MIFF helt fra år 2004. Fra 1. januar 2011 ble han ansatt på fulltid. Bakken har mastergrad i teologi og misjon fra Fjellhaug Internasjonale Høgskole i Oslo. Tlf. 47 17 67 80 E-post kenneth@miff.no
  - Bli fastgiver til MIFF på 10 sekund! -