Det hvite hus fornøyd med Netanyahus tale

  Talsmann for Det hvite hus, Jay Carney, uttrykker tilfredshet med Israels statsminister Benjamin Netanyahus tale til Kongressen tirsdag kveld. Administrasjonen er fornøyd med at Netayahu virkelig føler seg forpliktet på en tostatsløsning, sa Carney. Ben Rhodes, rådgiver til Obama, understreket at Hamas ikke kan være en fredspartner før de anerkjenner Israel. – USA er helt […]

  Talsmann for Det hvite hus, Jay Carney, uttrykker tilfredshet med Israels statsminister Benjamin Netanyahus tale til Kongressen tirsdag kveld. Administrasjonen er fornøyd med at Netayahu virkelig føler seg forpliktet på en tostatsløsning, sa Carney.
  Ben Rhodes, rådgiver til Obama, understreket at Hamas ikke kan være en fredspartner før de anerkjenner Israel.
  – USA er helt overbevist om at Hamas er en terrororganisasjon. Inntil de avslutter sin bruk av terror og anerkjenner Israels rett til å eksistere, kan de ikke være noen troverdig fredspartner, forklarte Rhodes.
  Senator John McCain skrev følgende Twitter-melding etter talen:
  – Forlot akkurat sterk tale av statsminister Netanyahu. Amerika står side om side med Israel og vil alltid gjøre det.

  Forrige artikkelHizbollah har flere raketter enn de fleste stater
  Neste artikkelNetanyahu til Kongressen: – Jerusalem skal aldri deles
  Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

  Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Kenneth O. Bakken (f. 1985) har jobbet deltid som journalist for MIFF helt fra år 2004. Fra 1. januar 2011 ble han ansatt på fulltid. Bakken har mastergrad i teologi og misjon fra Fjellhaug Internasjonale Høgskole i Oslo. Tlf. 47 17 67 80 E-post kenneth@miff.no
  - Bli fastgiver til MIFF på 10 sekund! -