Hizbollah har flere raketter enn de fleste stater

  Ifølge avtroppende forsvarsminister i USA, Robert Gates, er Hizbollah i besittelse av flere raketter og granater enn de fleste stater i verden. Onsdag advarte han mot måten den shia-muslimske terrororganisasjonen skaffer seg våpen på, og uttrykte frykt for om de allerede kan ha anskaffet seg biologiske- og kjemiske våpen.

  Denne artikkelen er en gave til deg fra medlemmene i Med Israel for fred (MIFF). Hvis også du blir medlem, kan vi nå ut med sannheten om Israel til enda flere. Er du medlem allerede, håper vi du vil verve en venn nå. Klikk her for å gå til registreringsskjema. Medlemskap er gratis ut året!

  Ifølge avtroppende forsvarsminister i USA, Robert Gates, er Hizbollah i besittelse av flere raketter og granater enn de fleste stater i verden. Onsdag advarte han mot måten den shia-muslimske terrororganisasjonen skaffer seg våpen på, og uttrykte frykt for om de allerede kan ha anskaffet seg biologiske- og kjemiske våpen.

  Forrige artikkel– Obama prioriterer feil
  Neste artikkelDet hvite hus fornøyd med Netanyahus tale
  Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

  Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Kenneth O. Bakken (f. 1985) har jobbet deltid som journalist for MIFF helt fra år 2004. Fra 1. januar 2011 ble han ansatt på fulltid. Bakken har mastergrad i teologi og misjon fra Fjellhaug Internasjonale Høgskole i Oslo. Tlf. 47 17 67 80 E-post kenneth@miff.no
  - Bli fastgiver til MIFF på 10 sekund! -