Å drepe israelske barn er ok

  Irans president Mahmoud Ahmadinejads åndelige mentor, Ayatollah Mohammad Taghi Mesbah, oppfordrer muslimer til å fortsette selvmordsangrepene mot Israel – inkludert mot barn. Han regnes for å være en av de mest radikale åndelige lederne i landet. Ayaltollah Mesbah publiserte for få dager siden en religiøs erklæring på sine hjemmesider, der han ikke bare legitimerer selvmordsbombing, […]

  Irans president Mahmoud Ahmadinejads åndelige mentor, Ayatollah Mohammad Taghi Mesbah, oppfordrer muslimer til å fortsette selvmordsangrepene mot Israel – inkludert mot barn. Han regnes for å være en av de mest radikale åndelige lederne i landet.
  Ayaltollah Mesbah publiserte for få dager siden en religiøs erklæring på sine hjemmesider, der han ikke bare legitimerer selvmordsbombing, men kaller det en plikt for alle muslimer.

  Forrige artikkelTerrorgrupper styrker sin stilling på Sinai
  Neste artikkelOlmert for retten tirsdag
  Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

  Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Kenneth O. Bakken (f. 1985) har jobbet deltid som journalist for MIFF helt fra år 2004. Fra 1. januar 2011 ble han ansatt på fulltid. Bakken har mastergrad i teologi og misjon fra Fjellhaug Internasjonale Høgskole i Oslo. Tlf. 47 17 67 80 E-post kenneth@miff.no