Marinen forberedt på ny flåtebording

  Tirsdag 31. mai er det ett år siden ni tyrkiske statsborgere døde om bord i skipet Mavi Marmara. De ble drept da tyrkiske terrorister angrep israelske marinesoldater i det de bordet båten. Skipet var en del av en skipsflåte som ønsket å bryte den israelske sjøblokaden av Gaza-stripen. Nå planlegges en ny liknende flåteaksjon. En offiser fra den israelske marinen forteller til Jerusalem Post at de er klare til å borde nye skip som forsøker å ta seg inn i farvannet utenfor Gaza. - Vi vil beordre skip til å stanse. Men om de ikke gjør det, vil vi avskjære og borde dem, forklarer han. Skipsflåten på rundt 15 skip skal etter planen seile mot Gaza-stripen i slutten av juni.
   Etter valget 13. september 2021 får Norge det mest anti-israelske Stortinget noensinne. 
   For å fremme Israels sak ➡️ klikk her for å bli medlem i Med Israel for fred (MIFF) nå ⬅️

  Tirsdag 31. mai er det ett år siden ni tyrkiske statsborgere døde om bord i skipet Mavi Marmara. De ble drept da tyrkiske terrorister angrep israelske marinesoldater i det de bordet båten. Skipet var en del av en skipsflåte som ønsket å bryte den israelske sjøblokaden av Gaza-stripen.
  Nå planlegges en ny liknende flåteaksjon. En offiser fra den israelske marinen forteller til Jerusalem Post at de er klare til å borde nye skip som forsøker å ta seg inn i farvannet utenfor Gaza.
  – Vi vil beordre skip til å stanse. Men om de ikke gjør det, vil vi avskjære og borde dem, forklarer han.
  Skipsflåten på rundt 15 skip skal etter planen seile mot Gaza-stripen i slutten av juni.


  ---------

  Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Ingen artikler å vise