Olmert for retten tirsdag

  Mandag begynte rettssaken mot tidligere statsminister Ehud Olmert og tirsdag skal han vitne for første gang i korrupsjonssaken. Den tidligere Kadima-lederen er siktet for å ha sendt dobbelt opp med fakturaer til frivillige organisasjoner og staten. Han skal ha brukt de ekstra pengene til å finansiere private turer for seg selv og sin familie.

  «Alle trenger å lese om Israel på miff.no.» Hvis du er enig, trenger vi deg som medlem av MIFF slik at skoleelever og andre kan få israelske perspektiver gratis tilgjengelig på norsk. Bare en liten brøkdel av våre nettgjester er medlemmer. Klikk her for å registrere deg nå (fra kr. 4,- per uke)

  Mandag begynte rettssaken mot tidligere statsminister Ehud Olmert og tirsdag skal han vitne for første gang i korrupsjonssaken.
  Den tidligere Kadima-lederen er siktet for å ha sendt dobbelt opp med fakturaer til frivillige organisasjoner og staten. Han skal ha brukt de ekstra pengene til å finansiere private turer for seg selv og sin familie.  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Ingen artikler å vise