Olmert for retten tirsdag

  Mandag begynte rettssaken mot tidligere statsminister Ehud Olmert og tirsdag skal han vitne for første gang i korrupsjonssaken. Den tidligere Kadima-lederen er siktet for å ha sendt dobbelt opp med fakturaer til frivillige organisasjoner og staten. Han skal ha brukt de ekstra pengene til å finansiere private turer for seg selv og sin familie.

  Mandag begynte rettssaken mot tidligere statsminister Ehud Olmert og tirsdag skal han vitne for første gang i korrupsjonssaken.
  Den tidligere Kadima-lederen er siktet for å ha sendt dobbelt opp med fakturaer til frivillige organisasjoner og staten. Han skal ha brukt de ekstra pengene til å finansiere private turer for seg selv og sin familie.

  Forrige artikkelÅ drepe israelske barn er ok
  Neste artikkel70 år siden jødemassakre
  Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

  Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Kenneth O. Bakken (f. 1985) har jobbet deltid som journalist for MIFF helt fra år 2004. Fra 1. januar 2011 ble han ansatt på fulltid. Bakken har mastergrad i teologi og misjon fra Fjellhaug Internasjonale Høgskole i Oslo. Tlf. 47 17 67 80 E-post kenneth@miff.no