IDF: – Demonstranter ansvarlige for egen død

  Kilder i IDF sa mandag at syriske demonstranter som stormet grensen mot Israel på ”Naksa-dagen” søndag, er ansvarlige for sin egen død. En rekke miner skal ha eksplodert som følge av deres aktivitet, forklarte de. Protestantene som fikk minene til å gå av hadde heller ikke brannslukkingsapparater med seg og utgjorde derfor en trussel både […]

  Kilder i IDF sa mandag at syriske demonstranter som stormet grensen mot Israel på ”Naksa-dagen” søndag, er ansvarlige for sin egen død. En rekke miner skal ha eksplodert som følge av deres aktivitet, forklarte de.
  Protestantene som fikk minene til å gå av hadde heller ikke brannslukkingsapparater med seg og utgjorde derfor en trussel både for seg selv og andre med sin uansvarlige oppførsel. Andre kastet brannbomber i nærheten av grenseovergangen Quneitra, opplyste de.
  Andre militære kilder antyder at mange av demonstrantene omkom eller ble ytterligere skadet fordi Røde Kors ikke kunne nå dem. IDF forsøkte tre ganger å få på plass en våpenhvile i kampene, for og tillate medisinsk hjelp å komme til. Men protestantene nektet imidlertid å stanse volden og utnyttet i stedet oppholdene til og forsere.
  IDF frykter palestinerne i Syria vil følge opp sitt forsøk på å brøyte seg vei over grensen til Israel.

  Forrige artikkel30.000 marsjerte for Israel i New York
  Neste artikkel– Israel har rett til å forsvare seg selv
  Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

  Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Kenneth O. Bakken (f. 1985) har jobbet deltid som journalist for MIFF helt fra år 2004. Fra 1. januar 2011 ble han ansatt på fulltid. Bakken har mastergrad i teologi og misjon fra Fjellhaug Internasjonale Høgskole i Oslo. Tlf. 47 17 67 80 E-post kenneth@miff.no