IDF: – Demonstranter ansvarlige for egen død

  Kilder i IDF sa mandag at syriske demonstranter som stormet grensen mot Israel på ”Naksa-dagen” søndag, er ansvarlige for sin egen død. En rekke miner skal ha eksplodert som følge av deres aktivitet, forklarte de. Protestantene som fikk minene til å gå av hadde heller ikke brannslukkingsapparater med seg og utgjorde derfor en trussel både […]

  Kilder i IDF sa mandag at syriske demonstranter som stormet grensen mot Israel på ”Naksa-dagen” søndag, er ansvarlige for sin egen død. En rekke miner skal ha eksplodert som følge av deres aktivitet, forklarte de.
  Protestantene som fikk minene til å gå av hadde heller ikke brannslukkingsapparater med seg og utgjorde derfor en trussel både for seg selv og andre med sin uansvarlige oppførsel. Andre kastet brannbomber i nærheten av grenseovergangen Quneitra, opplyste de.
  Andre militære kilder antyder at mange av demonstrantene omkom eller ble ytterligere skadet fordi Røde Kors ikke kunne nå dem. IDF forsøkte tre ganger å få på plass en våpenhvile i kampene, for og tillate medisinsk hjelp å komme til. Men protestantene nektet imidlertid å stanse volden og utnyttet i stedet oppholdene til og forsere.
  IDF frykter palestinerne i Syria vil følge opp sitt forsøk på å brøyte seg vei over grensen til Israel.  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Ingen artikler å vise