Stenet, situasjon kritisk

  En fem måneder gammel israelsk baby ble alvorlig skadet, da familiens bil ble angrepet av stenkastere i nærheten av Shiloh natt til i dag. Volden fortsatte flere steder på Vestbredden og i Gaza i går. Hundrevis av palestinske universitetsstudenter kastet stener på soldater i utkanten av Ramallah. IDF svarte med gummikuler og tåregass.

  En fem måneder gammel israelsk baby ble alvorlig skadet, da familiens bil ble angrepet av stenkastere i nærheten av Shiloh natt til i dag.
  Volden fortsatte flere steder på Vestbredden og i Gaza i går. Hundrevis av palestinske universitetsstudenter kastet stener på soldater i utkanten av Ramallah. IDF svarte med gummikuler og tåregass.  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Ingen artikler å vise