Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Tyrkia involvert i forsoningsavtale

Den palestinske forsoningsavtalen mellom Fatah og Hamas ble gjort mulig gjennom bistand fra nabolandene, avslører den britiske avisen Independent tirsdag. Hemmelige møter skal ha funnet sted mellom palestinske forhandlere, egyptiske etterretningsoffiserer, Tyrkias utenriksminister Ahmet Davutoglu, PA-president Mahmoud Abbas og Hamas-leder Khaled Mashaal.
Den palestinske forretningsmannen Munib al-Masri påstår Hamas har gått med på å stanse rakettangrepene fra Gaza, fordi ”kun staten har rett til å drive motstandskamp.” Videre hevder han at terrorgruppen har akseptert 1967-grensen, at de vil akseptere internasjonal lov, men at de ikke kan anerkjenne Israel som en jødisk stat.
Den palestinske terrorgruppen har alltid hevdet å ha internasjonal lov på sin side, på tross av at de har sendt tusenvis av raketter mot sivile mål i Sør-Israel, samt drept og såret tusenvis av sivile israelere med sin terrorvirksomhet.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart