Iran: – USA og Israel ønsker konfrontasjon

  USA og Israel forsøker å skape militære og lokale konflikter i Midtøsten, advarte en talsmann for det iranske utenriksdepartementet onsdag. - Amerikanerne mener at det første og umiddelbare utfallet av en militær konflikt i regionen vil styrke zionistregimet, hevdet Ramim Mehman-Parast under en samtale i Teheran. Obama-administrasjonen er ”ivrig etter å presse Den islamske republikken (Iran) inn i en militær konfrontasjon i regionen.” Men han understreket at landets regjering vil komme med tøffe reaksjoner mot enhver krigshissighet de blir utsatt for.

  USA og Israel forsøker å skape militære og lokale konflikter i Midtøsten, advarte en talsmann for det iranske utenriksdepartementet onsdag.
  – Amerikanerne mener at det første og umiddelbare utfallet av en militær konflikt i regionen vil styrke zionistregimet, hevdet Ramim Mehman-Parast under en samtale i Teheran.
  Obama-administrasjonen er ”ivrig etter å presse Den islamske republikken (Iran) inn i en militær konfrontasjon i regionen.” Men han understreket at landets regjering vil komme med tøffe reaksjoner mot enhver krigshissighet de blir utsatt for.

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Ingen artikler å vise