Netanyahu: – Israel må være i front av datakrigføring

  Israel burde være en global datateknologisk maktfaktor, sa statsminister Benjamin Netanyahu under en konferanse om datakrigføring på Universitetet i Tel Aviv. Han understreket viktigheten av at Israel er i front av den nye datakrigføringen og at landet ”forbereder seg” på å nå det målet. - Selv om fagfeltet ikke er veldig presist […] må vi begi oss inn på det og bli en global datateknologisk maktfaktor. Det er mulig. Vi kravler ikke lengre, vi går, og snart vil vi løpe, la Netanyahu til. - Jo mer datastyrte vi blir, desto mer sårbare blir vi. Derfor har vi ikke noe annet valg enn å arbeide med dette på en mer systematisk og fokusert måte.

  Israel burde være en global datateknologisk maktfaktor, sa statsminister Benjamin Netanyahu under en konferanse om datakrigføring på Universitetet i Tel Aviv.
  Han understreket viktigheten av at Israel er i front av den nye datakrigføringen og at landet ”forbereder seg” på å nå det målet.
  – Selv om fagfeltet ikke er veldig presist […] må vi begi oss inn på det og bli en global datateknologisk maktfaktor. Det er mulig. Vi kravler ikke lengre, vi går, og snart vil vi løpe, la Netanyahu til.
  – Jo mer datastyrte vi blir, desto mer sårbare blir vi. Derfor har vi ikke noe annet valg enn å arbeide med dette på en mer systematisk og fokusert måte.

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Ingen artikler å vise