Egypt håper på avtale i Shalit-saken

  En egyptisk kilde har erklært en forsiktig optimisme rundt sjansene for å få til en avtale mellom Hamas og Israel så den kidnapoede soldaten Gilad Shalit kan komme seg hjem. I et intervju med London-avisen al-Hayat forklarer han: – Vi har satt i gang igjen å jobbe med saken for noen få dager siden og […]

  En egyptisk kilde har erklært en forsiktig optimisme rundt sjansene for å få til en avtale mellom Hamas og Israel så den kidnapoede soldaten Gilad Shalit kan komme seg hjem.
  I et intervju med London-avisen al-Hayat forklarer han:
  – Vi har satt i gang igjen å jobbe med saken for noen få dager siden og vil arbeide ut i fra hvordan vi tror man kan skape bedre forhold.
  Han la til at Egypt vil basere seg på de punkter som partene tidligere har blitt enige om i forhandlinger. Nå arbeider de med å forstå Hamas’ og Israels posisjoner, for å kunne sette seg inn i hvilke utfordringer som finnes og skape løsninger for dem.

  Forrige artikkelHamas vurderer å holde seg utenfor regjering
  Neste artikkel– Kan skape borgerkrig
  Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

  Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Kenneth O. Bakken (f. 1985) har jobbet deltid som journalist for MIFF helt fra år 2004. Fra 1. januar 2011 ble han ansatt på fulltid. Bakken har mastergrad i teologi og misjon fra Fjellhaug Internasjonale Høgskole i Oslo. Tlf. 47 17 67 80 E-post kenneth@miff.no
  - Bli fastgiver til MIFF på 10 sekund! -