Erdogan: – Syriske tropper er barbariske

  Tyrkia holder grensene sine åpne for syrere som flykter fra regjeringens voldsbruk mot demonstranter i hjemlandet. Som en følge av denne volden har Ankara, som de siste månedene har knyttet sterkere bånd til Damaskus, begynt å kritisere Syrias president Bashar Assad. Overfor den tyrkiske avisen Today’s Zaman kaller statsminister Tayyip Erdogan voldsbruken for både ”barbarisk” og […]

  Tyrkia holder grensene sine åpne for syrere som flykter fra regjeringens voldsbruk mot demonstranter i hjemlandet. Som en følge av denne volden har Ankara, som de siste månedene har knyttet sterkere bånd til Damaskus, begynt å kritisere Syrias president Bashar Assad.
  Overfor den tyrkiske avisen Today’s Zaman kaller statsminister Tayyip Erdogan voldsbruken for både ”barbarisk” og inhuman”. Rundt 2.500 flyktninger har kommet seg over grensen til Tyrkia de siste dagene, ettersom syriske tropper og stridsvogner har innledet en offensiv i nord mot sin egen befolkning.
  – Dessverre oppfører de seg ikke som mennesker. Når barbarerne [soldatene] poserer [for et foto] på en slik motbydelig måte i sengen ved siden av kvinner de har drept, kan slike bilder ikke bli fordøyd, sier en oppgitt Erdogan.
  Dette er den kraftigste kritikken han har rettet mot Assads regime i sin tid som statsminister. De to beskriver hverandre ellers som ”gode venner”.

  Forrige artikkelSenatorer vil stemme imot israelsk tilbaketrekning til 1967-grensen
  Neste artikkelTitusenvis deltok på åpningen av homseparade
  Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

  Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Kenneth O. Bakken (f. 1985) har jobbet deltid som journalist for MIFF helt fra år 2004. Fra 1. januar 2011 ble han ansatt på fulltid. Bakken har mastergrad i teologi og misjon fra Fjellhaug Internasjonale Høgskole i Oslo. Tlf. 47 17 67 80 E-post kenneth@miff.no