Iran avslørt for smuglerforsøk ti ganger

  De siste årene har iranerne blitt tatt på fersken ved ti anledninger, i det de har forsøkt å sende våpen til terrorister rundt forbi i Midtøsten og Afghanistan. Det kommer fram i en FN-rapport som Jerusalem Post har fått tak i, og som Sikkerhetsrådet fikk utlevert for tre uker siden.

  De siste årene har iranerne blitt tatt på fersken ved ti anledninger, i det de har forsøkt å sende våpen til terrorister rundt forbi i Midtøsten og Afghanistan. Det kommer fram i en FN-rapport som Jerusalem Post har fått tak i, og som Sikkerhetsrådet fikk utlevert for tre uker siden.

  Forrige artikkelPA-ledere angrer ensidige statsplaner
  Neste artikkelSenatorer vil stemme imot israelsk tilbaketrekning til 1967-grensen
  Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

  Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Kenneth O. Bakken (f. 1985) har jobbet deltid som journalist for MIFF helt fra år 2004. Fra 1. januar 2011 ble han ansatt på fulltid. Bakken har mastergrad i teologi og misjon fra Fjellhaug Internasjonale Høgskole i Oslo. Tlf. 47 17 67 80 E-post kenneth@miff.no
  - Bli fastgiver til MIFF på 10 sekund! -