Senatorer vil stemme imot israelsk tilbaketrekning til 1967-grensen

  En gruppe amerikanske senatorer fremmet torsdag et resolusjonsforslag som går imot enhver israelsk tilbaketrekning til 1967-grensen. – Det er på tvers av amerikansk politikk og nasjonal sikkerhet å ha Israels grenser ved våpenhvilelinjen som kom til 4. juni i 1967, heter det i lovforslagsteksten. Resolusjonen har støtte fra minst 30 senatorer, deriblant demokrater.

  En gruppe amerikanske senatorer fremmet torsdag et resolusjonsforslag som går imot enhver israelsk tilbaketrekning til 1967-grensen.
  – Det er på tvers av amerikansk politikk og nasjonal sikkerhet å ha Israels grenser ved våpenhvilelinjen som kom til 4. juni i 1967, heter det i lovforslagsteksten. Resolusjonen har støtte fra minst 30 senatorer, deriblant demokrater.

  Forrige artikkelIran avslørt for smuglerforsøk ti ganger
  Neste artikkelErdogan: – Syriske tropper er barbariske
  Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

  Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Kenneth O. Bakken (f. 1985) har jobbet deltid som journalist for MIFF helt fra år 2004. Fra 1. januar 2011 ble han ansatt på fulltid. Bakken har mastergrad i teologi og misjon fra Fjellhaug Internasjonale Høgskole i Oslo. Tlf. 47 17 67 80 E-post kenneth@miff.no