Blogger avslører: Syria står bak grenseopprør

  På en av bloggene til The Daily Telegraph avsløres det tirsdag at Syria var hovedaktøren bak opprøret langs grensen mot Israel for halvannen uke siden. Journalisten har fått tak i et offisielt syrisk dokument som beviser at Syria ikke bare oppmuntret til vold, men at de sendte 20 busser og på andre måter hjalp demonstrantene å […]

  På en av bloggene til The Daily Telegraph avsløres det tirsdag at Syria var hovedaktøren bak opprøret langs grensen mot Israel for halvannen uke siden. Journalisten har fått tak i et offisielt syrisk dokument som beviser at Syria ikke bare oppmuntret til vold, men at de sendte 20 busser og på andre måter hjalp demonstrantene å nå fram til gjerdet. I brevet gis også opprørerne lov til å krysse våpenhvilelinjen mot Israel.
  Videre understrekes det at ingen av deltakerne skal bære våpen eller militære ID-papirer, for å gi inntrykk av en “fredelig og spontan” protest.

  Forrige artikkelDen arabiske liga fordømmer Syrias voldsbruk
  Neste artikkel– Antisemittisme er et problem blant norske muslimer
  Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

  Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Kenneth O. Bakken (f. 1985) har jobbet deltid som journalist for MIFF helt fra år 2004. Fra 1. januar 2011 ble han ansatt på fulltid. Bakken har mastergrad i teologi og misjon fra Fjellhaug Internasjonale Høgskole i Oslo. Tlf. 47 17 67 80 E-post kenneth@miff.no