Netanyahu frykter tredje intifada

  Statsminister Benjamin Netanyahu frykter at det kan bryte ut en tredje intifada denne sommeren, før palestinerne skal be FN anerkjenne “Palestina” som en selvstendig stat i september. Det avslører kilder nær statsministeren. – Netanyahu er redd han ikke klarer å stanse det som skal skje i september. Statsministeren bruker mye tid på å overbevise europeerne […]

  Statsminister Benjamin Netanyahu frykter at det kan bryte ut en tredje intifada denne sommeren, før palestinerne skal be FN anerkjenne “Palestina” som en selvstendig stat i september. Det avslører kilder nær statsministeren.
  – Netanyahu er redd han ikke klarer å stanse det som skal skje i september. Statsministeren bruker mye tid på å overbevise europeerne om at dersom opprør bryter ut etter erklæringen av en palestinsk stat vil ikke ansvaret falle på Israel, forklarte en kilde.
  I verste fall frykter IDF at titusener av palestinere og israelske arabere kan samle seg flere steder etter statsdannelsen, i demonstrasjoner som kan bryte ut i opprør og konflikt med israelske sikkerhetsstyrker.

  Forrige artikkelMuslim i toppstilling i politiet: – Aldri blitt diskriminert
  Neste artikkel– Ingen konkurranse i å være mest antisemittisk
  Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

  Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Kenneth O. Bakken (f. 1985) har jobbet deltid som journalist for MIFF helt fra år 2004. Fra 1. januar 2011 ble han ansatt på fulltid. Bakken har mastergrad i teologi og misjon fra Fjellhaug Internasjonale Høgskole i Oslo. Tlf. 47 17 67 80 E-post kenneth@miff.no
  - Bli fastgiver til MIFF på 10 sekund! -