Netanyahu frykter tredje intifada

  Statsminister Benjamin Netanyahu frykter at det kan bryte ut en tredje intifada denne sommeren, før palestinerne skal be FN anerkjenne "Palestina" som en selvstendig stat i september. Det avslører kilder nær statsministeren. - Netanyahu er redd han ikke klarer å stanse det som skal skje i september. Statsministeren bruker mye tid på å overbevise europeerne om at dersom opprør bryter ut etter erklæringen av en palestinsk stat vil ikke ansvaret falle på Israel, forklarte en kilde. I verste fall frykter IDF at titusener av palestinere og israelske arabere kan samle seg flere steder etter statsdannelsen, i demonstrasjoner som kan bryte ut i opprør og konflikt med israelske sikkerhetsstyrker.

  Statsminister Benjamin Netanyahu frykter at det kan bryte ut en tredje intifada denne sommeren, før palestinerne skal be FN anerkjenne «Palestina» som en selvstendig stat i september. Det avslører kilder nær statsministeren.
  – Netanyahu er redd han ikke klarer å stanse det som skal skje i september. Statsministeren bruker mye tid på å overbevise europeerne om at dersom opprør bryter ut etter erklæringen av en palestinsk stat vil ikke ansvaret falle på Israel, forklarte en kilde.
  I verste fall frykter IDF at titusener av palestinere og israelske arabere kan samle seg flere steder etter statsdannelsen, i demonstrasjoner som kan bryte ut i opprør og konflikt med israelske sikkerhetsstyrker.

  ---------

  Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

  Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
  Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Ingen artikler å vise