Arabere ønsker en “brud” til Shalit

  En ny palestinsk Facebook-gruppe er opprettet under navnet "Folket ønsker seg en brud til Shalit". Initiativtakerne erklærer ønske om å kidnappe en kvinnelig israelsk soldat som kan gi Hamas et sterkere kort i forhandlingene om fangeutveksling med Israel. Den israelske soldaten Gilad Shalit har nå vært i terrorgruppens fangenskap i fem år. En av gruppemedlemmene skrev følgende på Facebook-siden: - Vi trenger å bortføre en soldat som vil bli en kvinnelig Shalit, slik at de kan gifte seg og skaffe oss en mengde Shalit-barn.
  ISRAEL ER UNDER ANGREP!

  En ny palestinsk Facebook-gruppe er opprettet under navnet “Folket ønsker seg en brud til Shalit”. Initiativtakerne erklærer ønske om å kidnappe en kvinnelig israelsk soldat som kan gi Hamas et sterkere kort i forhandlingene om fangeutveksling med Israel.
  Den israelske soldaten Gilad Shalit har nå vært i terrorgruppens fangenskap i fem år. En av gruppemedlemmene skrev følgende på Facebook-siden:
  – Vi trenger å bortføre en soldat som vil bli en kvinnelig Shalit, slik at de kan gifte seg og skaffe oss en mengde Shalit-barn.

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Ingen artikler å vise