Arabere ønsker en “brud” til Shalit

  En ny palestinsk Facebook-gruppe er opprettet under navnet "Folket ønsker seg en brud til Shalit". Initiativtakerne erklærer ønske om å kidnappe en kvinnelig israelsk soldat som kan gi Hamas et sterkere kort i forhandlingene om fangeutveksling med Israel. Den israelske soldaten Gilad Shalit har nå vært i terrorgruppens fangenskap i fem år. En av gruppemedlemmene skrev følgende på Facebook-siden: - Vi trenger å bortføre en soldat som vil bli en kvinnelig Shalit, slik at de kan gifte seg og skaffe oss en mengde Shalit-barn.

  «Alle trenger å lese om Israel på miff.no.» Hvis du er enig, trenger vi deg som medlem av MIFF slik at skoleelever og andre kan få israelske perspektiver gratis tilgjengelig på norsk. Bare en liten brøkdel av våre nettgjester er medlemmer. Klikk her for å registrere deg nå (fra kr. 4,- per uke)

  En ny palestinsk Facebook-gruppe er opprettet under navnet “Folket ønsker seg en brud til Shalit”. Initiativtakerne erklærer ønske om å kidnappe en kvinnelig israelsk soldat som kan gi Hamas et sterkere kort i forhandlingene om fangeutveksling med Israel.
  Den israelske soldaten Gilad Shalit har nå vært i terrorgruppens fangenskap i fem år. En av gruppemedlemmene skrev følgende på Facebook-siden:
  – Vi trenger å bortføre en soldat som vil bli en kvinnelig Shalit, slik at de kan gifte seg og skaffe oss en mengde Shalit-barn.


  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Ingen artikler å vise